søndag den 27. marts 2011

Livet i en appelsin

Onsdag aften da jeg kom hjem, kom jeg hjem til en lettere oprørt Mads. Hans "husmor" Aeika skal skilles og havde derfor spurgt, hvad vi synes om at flytte. Hun havde fundet et fint stort værelse til os i et andet hus. Så vi tog på værelses kig kl. 00.30 onsdag nat. Tjo... det var nu godt nok lige en kænne orange, men derudover et dejligt værelse, stort og lyst. Jo her kunne vi nok godt bo. Så Torsdag eftermiddag flyttede Mads alle vores ting (Der har på mystisk vis hobet sig 8 flytte læs op, når man altså flytter ene mand) 
Så nu bor vi altså inden i en appelsin, det føles ihvertfald sådan, men det er nu heller ikke så ringe :)
Så her til morgen kunne vi for første gang nyde vores morgenmad på vores værelse uforstyrret og i sol og med Mads og monopolet på computeren(Ja vi har nemlig fået noget så smart som internet på værelset)  Det var skønt. 
Vi har i dag brugt det meste af dagen på at få det til at lige noget vi kan bo i og få den hidsige farve til at falde lidt ned med nogle plakater og billeder, vi synes selv det har hjulpet en hel del, og jeg tror vi bliver endnu gladere for det end det gamle værelse. Her bor vi dog sammen med nogle af børene, men indtil videre er det faktisk bare super hyggeligt og hjemligt på en eller anden måde.
Og her er så det famøse orange værelse: 




Se selv, der er ikke meget farve forskel på den rigtige appelsin og så på vægens farve. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar